Paal 26

Paalsesteenweg 240
3583 Paal

work pref 011 74 30 08

work 011 74 04 18

Suggestions Suggestions Suggestions Suggestions Suggestions Suggestions Suggestions Suggestions Suggestions Suggestions Suggestions Suggestions

Suggestions

Mosselen (natuur / pikant) 23.00
Mosselen (witte wijn / look / provençaal / roomlook) 25.00
Mosselen – ‘cheff’ (gamba’s / cognac / zeekraal / schaaldieren saus) 29.50
Wildpaté – fazant – pistache – jeneverbessen confituur 16.50
Hertfilet – cognacsaus – quiche 36.00
Wildragout – everzwijn 21.50
Sint-Jacobsvrucht – venkel – saffraan saus 22.00
Gebakken tongschar – peterselie – aardappel 23.50
Tortelloni prosciutto crudo – tomaatbasilicum – lomo curado – mozzarella 25.00
Steak au poivre (geflambeerd) 24.50
Tarte tatin – peer – vanille-ijs 10.00

In de kijker

Leffe tripel (alc. 8.5% vol.) 4.20
Stella arois cider appel (alc. 4,5% vol.) BIER van de maand – Aanrader Paal26 3.50
7pk blond (alc. 6% vol.) Brussels Beer Challenge – Brons – 2015 4.80
Cubanisto (alc. 5.9 vol.)
4.00
Cornet (alc. 8.5% vol.) World Beer Awards – Gold – 2014
Spaaractie: bij 8 stuks – Gratis fles 75cl. op kurk
4.00
GIN: Korhaan (alc. 40% vol.) België (Hechtel)garnituur: jeneverbes, zeste van citroen 7.00