Suggesties
Suggesties April
Wrap – kip – paprika – courgette – ui – zoet zuur (mogelijk voor lunch tot 15 uur) |
Bagel – pulled pork – bbq saus (mogelijk voor lunch tot 15 uur) |
Foccacia – serrano ham – pesto – mozzarella – tomaat – rucola (mogelijk voor lunch tot 15 uur) |
Brioche – gepocheerd ei – gerookte zalm – avocado – hollandaise (mogelijk voor lunch tot 15 uur) |
. |
Kroket – asperges – citroen – hollandaise (starter) |
Asperges – Vlaams (ei – boter – peterselie – nootmuskaat) |
Asperges – Vlaams (ei – boter – peterselie – nootmuskaat) – breydelham |
Dorade filet – asperges – bloemkool crème – saffraansaus |
Tournedos – kalf – asperges – morilles – amandel kroket – kalfssaus |
Ravioli – asperges – gerookte zalm – roomsaus |
Salade – groene/witte asperges – scampi – citroen dressing |
. |
Blue berry – cheese cake – kaneelijs |
African coffee – royal rhino african cream |
Weekendmenu april – middagmenu 30 euro pp
Verkrijgbaar op zaterdag tussen 11.30 en 14.30 uur. |
Voorgerecht: Vitello tonnato |
Hoofdgerecht: Ravioli met asperges en roomsaus |
Dessert: African Coffee (royal rhino african cream) |
Weekendmenu mei – middagmenu 30 euro pp
Verkrijgbaar op zaterdag tussen 11.30 en 14.30 uur. |
Voorgerecht: Aspergesoep |
Hoofdgerecht: Ravioli met asperges en roomsaus |
Dessert: African Coffee (royal rhino african cream) |
Wij werven aan
Vraag naar de openstaande functies en mogelijkheden aan de verantwoordelijke. |