Suggesties - Grand Café Paal 26
Suggesties

Suggesties

Suggesties Maart

Wrap – kip – paprika – courgette – ui – zoet zuur  (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Toast – champignons (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Foccacia – serrano ham – pesto – mozzarella – tomaat – rucola  (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Brioche – gepocheerd ei – gerookte zalm – avocado – hollandaise  (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
.
Carpaccio – zalm – crème – geitenkaas – citroendressing  (starter)
Koolvis – groene asperges – kerstomaat – kruiden puree – dille mousseline saus
Lamskroon – gebakken champignons – baby wortel – gebakken kriel – portosaus
Spaghetti all’amatriciana  (tomaat – olijf – rode ui – look – pancetta – pepers – parmezaan)
Hammetje – salade – graanmosterdsaus
.
Panna cotta – framboos – crumble
Chocotoff – taart – appel – vanille-ijs
Bodhi – latte – vegan (vraag naar de verschillende smaken) 
Gingeru thee  (gember op natuurlijke basis)

 

Weekend – middagmenu

Verkrijgbaar op zaterdag tussen 11.30 en 14.30 uur.
Voorgerecht: soep – pastinaak
Hoofdgerecht: skrei filet – spinazie – puree – mosterdsaus
Dessert: vanille-ijs – callebaut chocolade saus

Cocktail Apero

Spring is in the air (mezcal – limoncello – citroen – limonade – suikersiroop)
Calidum hieme (gin – chili peper – limoen – munt – peperbol – rozemarijn – schweppes tonic pink peper)
Pink story (lillet blanc – fetimans rose lemonade – suiker siroop – orange bitters) 

Bier van de Maand

Leffe, keuze uit blond of donker  (alc. 6.6% vol.)  van ’t vat – 5 stuks op de rekening = een fles van 75cl.
Koolputter, keuze uit goud blond of zwart  (alc. 9.1% vol.)   5 stuks op de rekening = een fles van 75cl.

Wij werven aan

Vraag naar de openstaande functies en mogelijkheden aan de verantwoordelijke.

 

Download onLINe suggesties