Suggesties - Grand Café Paal 26
Suggesties

Suggesties

Suggesties April

Wrap – kip – paprika – courgette – ui – zoet zuur (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Bagel – pulled pork – bbq saus (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Foccacia – serrano ham – pesto – mozzarella – tomaat – rucola (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Brioche – gepocheerd ei – gerookte zalm – avocado – hollandaise (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
.
Kroket – asperges – citroen – hollandaise (starter)
Asperges – Vlaams  (ei – boter – peterselie – nootmuskaat)
Asperges – Vlaams  (ei – boter – peterselie – nootmuskaat) – breydelham
Dorade filet – asperges – bloemkool crème – saffraansaus
Tournedos – kalf – asperges – morilles – amandel kroket – kalfssaus
Ravioli – asperges – gerookte zalm – roomsaus
Salade – groene/witte asperges – scampi – citroen dressing
.
Blue berry – cheese cake – kaneelijs
African coffee – royal rhino african cream

 

Weekendmenu april – middagmenu 30 euro pp

Verkrijgbaar op zaterdag tussen 11.30 en 14.30 uur.
Voorgerecht: Vitello tonnato
Hoofdgerecht: Ravioli met asperges en roomsaus
Dessert: African Coffee (royal rhino african cream)

Weekendmenu mei – middagmenu 30 euro pp

Verkrijgbaar op zaterdag tussen 11.30 en 14.30 uur.
Voorgerecht: Aspergesoep
Hoofdgerecht: Ravioli met asperges en roomsaus
Dessert: African Coffee (royal rhino african cream)

Wij werven aan

Vraag naar de openstaande functies en mogelijkheden aan de verantwoordelijke.

 

Download onLINe suggesties