Speciale all-in buffetten
Bij deze buffetten zal men alles op hetzelfde moment serveren. Inbegrepen zijn diverse aangepaste frisse salades, koude sausjes en broodvariatie.
Vlaams buffet
- cocktail van grijze garnalen
- wiloofroomsoep
- kippenbout
- spare-rib
- stoofvlees
- witte en bruine chocolademousse
- appeltaartje met vanille ijs
Frans buffet
- lookbrood
- bouillabaisse
- vol-au-vent
- salade niçoise
- steak au poivre
- quiche
- gratin dauphinois
- crème brûlée
- macarons
Italiaans buffet
- antipasti ‘nuovo modo’ (parma – chorizo – peper salami – olijven – mozzarella – basilicum)
- bruschetta tomaat mozzarella
- lasagne bolognaise
- penne met kippenblokjes en seizoensgebonden groentjes
- tortellini ricotta en spinazie (vegetarisch)
- savoiardi-amaretto-mascarponen (tiramisù)
- panna cotta
Noors buffet
- gerookte forel / makreel / heilbot / zalm
- kabeljauwhaasje met witte wijnsaus
- op vel gebakken zalm met roze pepersaus
- puree
- sorbet