Menukaart - Grand Café Paal 26
Menukaart

Menukaart

Download onze menukaart

  • Werken met dagverse producten vergt enige vorm van geduld.
  • Om een vlotte bediening te garanderen en lange wachttijden te vermijden vragen we aan groepen vanaf 10 personen
    de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten.
  • Wij zijn zo vrij om apart afrekenen aan de kassa toe te laten maar niet op drukke momenten.
  • Groepen vanaf 20 personen worden standaard in één van onze aparte zalen geplaatst.

Brood

Croque (monsieur met Breydel ham)
Croque (madame / hawaï)
Croque (bolognaise / videe)
Wrap – kip – salade – yoghurt dressing (licht pikant)
Foccacia – serrano – rucola – pijnboompitten – mozzarella – tomaat – olijfolie
Foccacia – gerookte zalm – rode uit – komkommer – salade – kruidenkaas
Foccacia – brie – honing – pijnboompitten – rucola

Niet mogelijk op zaterdag, zondag- en feestdagen na 17u.

Extra saus (mayonaise / ketchup / cocktail / mosterd / zoetzuur)

Soep

Dagverse soep
Tomatenroomsoep met balletjes
Extra brood (per persoon)

Pubers – kids

Steak
Ribbekes
Kipfilet en appelmoes
Curryworst
Spaghetti bolognaise
Koninginnehapje
Vanille-ijsje met callebaut chocoladesaus
Verrassingsijsje
Kidibul (75cl – appel / aardbeien)

Vegetarisch

Lookbroodjes (6 stuks)
Bruschetta mozzarella-tomaat
Salade caprese (tomaat – mozzarella – verse basilicum)
Kaaskroket (2)
Tagliatelle genuese (pesto – pijnboompitten – parmezaan)
Spaghetti all’ arabiata (tomaat – ui – verse basilicum – pikante chili pepers)
Tortellini ricotta – spinazie – verse basilicum – tomatensaus

Tapas

Gemarineerde olijven
Lookbroodjes (6 stuks)
Antipasti ‘nuovo modo’ (serrano – chorizo – peper salami – olijven – brie)
Assortiment tapas (minimum 2 personen)
Assortiment gefrituurde hapjes (12 st.)
Bruschetta mozzarella-tomaat
Calamares (gefrituurd)
Bitterballen (gefrituurd, 10 st.)
Assortiment kazen & salami
Extra brood (per persoon)

Starter

Carpaccio runds (rucola – kappers – parmezaan)
Vitello tonato
Schotse gerookte zalm – rode ajuin – mierikswortel
Duo van kaas- en garnaalkroket
Salade caprese (tomaat – mozzarella – verse basilicum)
Kaaskroket (2)
Garnaalkroket (2)

Salade

Ceasar (gegrilde kip – ansjovis – ei – kappers – rode ui – croutons – parmezaan)
Athene (fetablokjes – inktvisringen – gemarineerde olijfjes – tzatziki dressing)
Dijon (gebakken scampi’s – spekreepjes – kip – mosterddressing) 4 st.
Paal (brie – scampi’s – pijnboompitten) 4 st.
Maison (gerookte zalm – scampi’s – garnaal – avocado – notenolie dressing) 4 st.
Normandië (geitenkaas – spekreepjes – appel – walnoten – siroop dressing)
Niçoise (verse tonijn)

Pasta

Tagliatelle ‘della foresta’ (boschampignons – gebakken spek – roomsaus)
Tagliatelle genuese (pesto – pijnboompitten – parmezaan)
Lasagne bolognaise
Spaghetti bolognaise – verse parmezaan
Spaghetti all’ arabiata (tomaat – ui – verse basilicum – pikante chili pepers)
Spaghetti – kip – tuinkruiden
Spaghetti – scampi – tuinkruiden
Tortellini ricotta – spinazie – parmezaan – tomatensaus – rucola

Vis

Kabeljauwhaasje – witte wijn – warme groentjes – beure blanc saus
Op vel gebakken zalm – warme groentjes – dille mousseline saus
Scampi – salade  – yoghurt dressing
Mixed vis – salade – koude sausjes
Scampi (kruidenboter) 8 st.
Scampi ‘Chef’ (curry – kokos – gember – koriander) 8 st.

Inbegrepen bij de visgerechten, keuze uit: friet, aardappelbolletjes, gegratineerde aardappelen, pasta olijfolie, krielaardappelen (gekookt), krielaardappelen (gebakken met rozemarijn), puree, brood

Supplement saus, keuze uit: peperroom, champignonroom, béarnaise, mosterdgraan, kruidenboter
Extra salade
Extra warme groenten
Champignon natuur

Vlees

Huisbereid stoofvlees leffe – salade
Gemarineerde spare-ribs – salade – zoetzure saus
Steak – warme groenten
Filet pure – warme groenten
Mixed grill – salade
Kipfilet – warme groenten
Medaillons van varkenshaasje – warme groenten
Koninginnehapje – salade
Burger – steak ‘holstein’ – panchetta – cheddar – rode ui – black pepper – frietjes
Tagliata di manzo – rucola – parmezaan – zongedroogde tomaat – balsamico
Côte à l’os ‘wit-blauw’ – salade (2 personen)

Inbegrepen bij de vleesgerechten, keuze uit: friet, aardappelbolletjes, gegratineerde aardappelen, pasta olijfolie, krielaardappelen (gekookt), krielaardappelen (gebakken met rozemarijn), puree, brood

Supplement aardappelgerecht, keuze uit:

Friet
Aardappelbolletjes
Pasta olijfolie
Puree
Rijst
Brood
Krielaardappelen (gekookt)
Koninginnehapje – salade
Gegratineerde aardappel
Krielaardappelen (gebakken met rozemarijn)

Supplement saus, keuze uit:

Peperroom
Champignonroom
Béarnaise
Mosterdgraan
Provençaal
Brood
Kruidenboter

Supplement salades & groenten

Extra salade
Extra warme groenten
Champignon natuur

Dessert

Waaier – zoetigheden
Tiramisu – speculaas
Witte en bruine chocolademousse
Crème brulée – vanille-ijs
Appeltaartje – kaneel ijs
Moelleux – chocolade – vanille-ijs
Vers fruit
Dame blanche
Coupe vanille
Coupe brésilienne
Vanille-ijs – aardbeien – callebaut chocoladesaus (juli-augustus)
Banana split
Vanille-ijs – vers fruit
Pannenkoeken (siroop / suiker / confituur / nutella) vanaf 14u30 tot 17u30
Pannenkoeken met ijs en chocoladesaus vanaf 14u30 tot 17u30
Pannenkoeken met vers fruit vanaf 14u30 tot 17u30
Supplement bol vanille-ijs
Supplement slagroom