Menukaart
- Werken met dagverse producten vergt enige vorm van geduld.
- Om een vlotte bediening te garanderen en lange wachttijden te vermijden vragen we aan groepen vanaf 10 personen
de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten. - Wij zijn zo vrij om apart afrekenen aan de kassa toe te laten maar niet op drukke momenten.
- Groepen vanaf 20 personen worden standaard in één van onze aparte zalen geplaatst.
Brood
Croque (monsieur met Breydel ham) |
Croque (madame / hawaï) |
Croque (bolognaise / videe) |
Wrap – kip – salade – yoghurt dressing (licht pikant) |
Foccacia – serrano – rucola – pijnboompitten – mozzarella – tomaat – olijfolie |
Foccacia – gerookte zalm – rode uit – komkommer – salade – kruidenkaas |
Foccacia – brie – honing – pijnboompitten – rucola |
Niet mogelijk op zaterdag, zondag- en feestdagen na 17u.
Extra saus (mayonaise / ketchup / cocktail / mosterd / zoetzuur) |
Soep
Dagverse soep |
Tomatenroomsoep met balletjes |
Extra brood (per persoon) |
Pubers – kids
Steak |
Ribbekes |
Kipfilet en appelmoes |
Curryworst |
Spaghetti bolognaise |
Koninginnehapje |
Vanille-ijsje met callebaut chocoladesaus |
Verrassingsijsje |
Kidibul (75cl – appel / aardbeien) |
Vegetarisch
Lookbroodjes (6 stuks) |
Bruschetta mozzarella-tomaat |
Salade caprese (tomaat – mozzarella – verse basilicum) |
Kaaskroket (2) |
Tagliatelle genuese (pesto – pijnboompitten – parmezaan) |
Spaghetti all’ arabiata (tomaat – ui – verse basilicum – pikante chili pepers) |
Tortellini ricotta – spinazie – verse basilicum – tomatensaus |
Tapas
Gemarineerde olijven |
Lookbroodjes (6 stuks) |
Antipasti ‘nuovo modo’ (serrano – chorizo – peper salami – olijven – brie) |
Assortiment tapas (minimum 2 personen) |
Assortiment gefrituurde hapjes (12 st.) |
Bruschetta mozzarella-tomaat |
Calamares (gefrituurd) |
Bitterballen (gefrituurd, 10 st.) |
Assortiment kazen & salami |
Extra brood (per persoon) |
Starter
Carpaccio runds (rucola – kappers – parmezaan) |
Vitello tonato |
Schotse gerookte zalm – rode ajuin – mierikswortel |
Duo van kaas- en garnaalkroket |
Salade caprese (tomaat – mozzarella – verse basilicum) |
Kaaskroket (2) |
Garnaalkroket (2) |
Salade
Ceasar (gegrilde kip – ansjovis – ei – kappers – rode ui – croutons – parmezaan) |
Athene (fetablokjes – inktvisringen – gemarineerde olijfjes – tzatziki dressing) |
Dijon (gebakken scampi’s – spekreepjes – kip – mosterddressing) 4 st. |
Paal (brie – scampi’s – pijnboompitten) 4 st. |
Maison (gerookte zalm – scampi’s – garnaal – avocado – notenolie dressing) 4 st. |
Normandië (geitenkaas – spekreepjes – appel – walnoten – siroop dressing) |
Niçoise (verse tonijn) |
Pasta
Tagliatelle ‘della foresta’ (boschampignons – gebakken spek – roomsaus) |
Tagliatelle genuese (pesto – pijnboompitten – parmezaan) |
Lasagne bolognaise |
Spaghetti bolognaise – verse parmezaan |
Spaghetti all’ arabiata (tomaat – ui – verse basilicum – pikante chili pepers) |
Spaghetti – kip – tuinkruiden |
Spaghetti – scampi – tuinkruiden |
Tortellini ricotta – spinazie – parmezaan – tomatensaus – rucola |
Vis
Kabeljauwhaasje – witte wijn – warme groentjes – beure blanc saus |
Op vel gebakken zalm – warme groentjes – dille mousseline saus |
Scampi – salade – yoghurt dressing |
Mixed vis – salade – koude sausjes |
Scampi (kruidenboter) 8 st. |
Scampi ‘Chef’ (curry – kokos – gember – koriander) 8 st. |
Supplement saus, keuze uit: peperroom, champignonroom, béarnaise, mosterdgraan, kruidenboter |
Extra salade |
Extra warme groenten |
Champignon natuur |
Vlees
Huisbereid stoofvlees leffe – salade |
Gemarineerde spare-ribs – salade – zoetzure saus |
Steak – warme groenten |
Filet pure – warme groenten |
Mixed grill – salade |
Kipfilet – warme groenten |
Medaillons van varkenshaasje – warme groenten |
Koninginnehapje – salade |
Burger – steak ‘holstein’ – panchetta – cheddar – rode ui – black pepper – frietjes |
Tagliata di manzo – rucola – parmezaan – zongedroogde tomaat – balsamico |
Côte à l’os ‘wit-blauw’ – salade (2 personen) |
Supplement aardappelgerecht, keuze uit:
Friet |
Aardappelbolletjes |
Pasta olijfolie |
Puree |
Rijst |
Brood |
Krielaardappelen (gekookt) |
Koninginnehapje – salade |
Gegratineerde aardappel |
Krielaardappelen (gebakken met rozemarijn) |
Supplement saus, keuze uit:
Peperroom |
Champignonroom |
Béarnaise |
Mosterdgraan |
Provençaal |
Brood |
Kruidenboter |
Supplement salades & groenten
Extra salade |
Extra warme groenten |
Champignon natuur |
Dessert
Waaier – zoetigheden |
Tiramisu – speculaas |
Witte en bruine chocolademousse |
Crème brulée – vanille-ijs |
Appeltaartje – kaneel ijs |
Moelleux – chocolade – vanille-ijs |
Vers fruit |
Dame blanche |
Coupe vanille |
Coupe brésilienne |
Vanille-ijs – aardbeien – callebaut chocoladesaus (juli-augustus) |
Banana split |
Vanille-ijs – vers fruit |
Pannenkoeken (siroop / suiker / confituur / nutella) vanaf 14u30 tot 17u30 |
Pannenkoeken met ijs en chocoladesaus vanaf 14u30 tot 17u30 |
Pannenkoeken met vers fruit vanaf 14u30 tot 17u30 |
Supplement bol vanille-ijs |
Supplement slagroom |