Valentijn
TAKE AWAY
VALENTIJNSMENU
zaterdag 13 & zondag 14 februari
MENU
Vitello tonnato
Rode poon gegrilde aubergines
citroensaus krieltjes
of
Ossobuco kalfsjus ovenkrieltjes
geroosterde zuiderse groentjes
*****
Chocolade moussetaart
crème anglaise aardbeien
€ 40,00 p.p. (minimum 2 personen)
fles prosecco 75cl. = € 12,00
fles Champagne Charles Heidsieck 75cl= € 50,00
Bestellen is niet meer mogelijk!
Afhalen op zaterdag 13 & zondag 14 februari tussen 11u00 en 13u00
À la Carte
Vitello tonato | € | 12,50 |
Rode poon – gegrilde aubergines – citroensaus – krieltjes | € | 22,50 |
Ossobuco – kalfsjus – ovenkrieltjes – geroosterde zuiderse groentjes | € | 20,00 |
Chocolademoussetaart – crème anglaise – aardbeien | € | 10,00 |
Spare ribs – salade (zoetzuur en bqqsaus) – gebakken krielaardappelen | € | 15,00 |
Scampi ‘Chef’ (curry – kokos – gember – koriander) – rijst – 6 stuks | € | 17,50 |
Scampi – kruidenboter/lookroom – gekookte krielaardappelen | € | 16,50 |
Ravioloni – boschampignons – truffelroomsaus – parmezaan schilfers | € | 16,00 |
Zalm – wokgroentjes – tuinkruidensaus – gekookte krielaardappelen | € | 16,00 |
Kabeljauw – wokgroentjes – graanmosterdsaus – gekookte krielaardappelen | € | 17,50 |
Varkenshaasje – wokgroentjes – champignonroomsaus – gebakken krielaardappelen | € | 16,00 |
Mixed grill (vlees) – peperroomsaus – salade – gebakken krielaardappelen | € | 18,00 |
Kipfilet (gevuld) – boschampignons – tijm – honingsaus – gebakken krielaardappelen | € | 16,50 |
Rundsrib – salade – gebakken krielaardappelen | € | 17,00 |